Mijn naam is Suzanne de Moor, oprichtster van More Advice.

Onze missie is “Een vechtscheiding voorkomen door het bieden van oplossingen op het gebied van wonen, inkomen, vermogen en ondernemen.”

Ik heb jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening vanuit het bankwezen. Tijdens deze periode kwam ik er erachter dat veel afgesproken (scheidings)convenanten niet uitvoerbaar waren. Ik moest mijn cliënten teleurstellen en ze weer terugsturen naar een advocaat of mediator. Dit terwijl de hele situatie al enorm veel geld en energie gekost had. Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn kwaliteit om mensen met elkaar te verbinden en kennis van financiële planning, heb ik daarom besloten dit op te pakken. Ik wil de schakel zijn voor cliënten die op een kruispunt staan. Optreden wanneer het leven een lastige wending neemt. Als financieel expert mijn cliënten ontzorgen bij het oplossen van financiële vraagstukken.

Ik ben aan de slag gegaan en heb met More Advice een praktijk opgebouwd, die cliënten de mogelijkheid biedt om via maatwerk hun situatie en de (on)mogelijkheden echt goed in kaart te brengen. Naast het financiële gedeelte fungeer ik als onafhankelijk vertrouwenspersoon. Ik hou mijn cliënten zonder enig vooroordeel een spiegel voor. Het geeft mij enorme voldoening om mensen weer perspectief te bieden in een nieuwe/andere fase van hun leven. Ik heb mijn specialisme omgezet in een methode die er echt toe doet voor mensen, wanneer zij dat nodig hebben. Dit wordt gewaardeerd. Ook in mijn branche, welke mij in 2016 heeft genomineerd als financieel planner van het jaar.

Mijn werk combineer ik met mijn gezinsleven. Ik ben de trotse moeder van 2 dochters en een bonuszoon. Hierdoor kan ik me nog beter inleven in wat diverse life-events voor mensen betekenen. Ik neem dit mee en ben niet bang om mijn eigen levenservaring in te zetten in mijn praktijk.

More Advice
Wilhelminapark 17
2342 AD Oegstgeest

Tel.: 06-28418123
Email: info@moreadvice.nl

Wij zijn aangesloten bij: